AQUA VIVA sponzor Odbojkaškog kluba Crvena zvezda

Beograd 16. jul 2012. godine - U duhu svoje tradicije posvećenosti sportu i promovisanju pravih društvenih vrednosti, AQUA VIVA postala je sponzor Odbojkaškog kluba Crvena zvezda. Kao pomoć u pravi čas,100 dana pre prvog meča u Ligi šampiona, AQUA VIVA podržala je naše sportiste koji su nakon napornog rada postigli jedinstven uspeh. Crvena zvezda je jedini klub koji u elitnom klupskom takmičenju, Ligi šampiona, ima mušku i žensku ekipu.

Na konferenciji za novinare sponzorski ugovor potpisali su Milan Vujović, direktor marketinga kompanije Knjaz Miloš i Ana Avramović, generalni sekretar Odbojkaškog kluba Crvena zvezda.

„Kompanija Knjaz Miloš i brend AQUA VIVA poznati su po tome da podržavaju naše sportiste već dugi niz godina i to iz različitih oblasti sporta. Sada smo tu da pomognemo i našim talentovanim odbojkašima i odbojkašicama, koji će nas predstavljati na prestižnom takmičenju, Ligi šampiona, što mi je kao bivšem odbojkašu posebno drago“  izjavio je Milan Vujović direktor marketinga kompanije Knjaz Miloš.

O značaju ovog sponzorstva i daljim planovima odbojkaškog kluba Crvena zvezda govorili su Ana Avramović, generalni sekretar kluba, kao i Zoran Manasijević, potpredsednik kluba, koji je u znak zahvalnosti uručio Milanu Vujoviću plaketu „Moj klub“.

Sponzorstvo Aqua Viva omogućiće šampionkama i šampionima Srbije da predstavljaju klub i zemlju u najlepšem svetlu u ovom elitnom evropskom nadmetanju.