Aqua Viva sprej za lice za vrele letnje dane

Aqua Viva, voda koja dolazi iz prirodnih dubina Bukulje od sada je dostupna i u vidu spreja za dodatnu hidrataciju kože. Prateći svetski trend upotrebe prirodne vode u dermatologiji i kozmetici, Aqua Viva je izradila limitiranu seriju sprejeva za lice u praktičnom pakovanju.

Voda je od velikog značaja za izgled i svežinu kože, a u obliku spreja se najčešće primjenjuje na lice, vrat i dekolte, mada se prema potrebi može naneti na bilo koji drugi deo kože tela koji zahteva dodatnu negu. Voda u spreju nanosi se direkto na kožu. Ona smanjuje suvoću, iritaciju i vraća koži mekoću. Rezultat je osvežena koža kojoj je poboljšana potrebna vlažnost. Sprej je posebno koristan kod ljudi koji imaju suvu kožu, kao i kod svih ostalih u vrelim letnjim danima i na putovanjima.

Aqua Viva sprej je bez ikakvih mirisa, bez konzervanasa i potpuno je prirodan proizvod stoga se može koristiti i kao dopunska nega dečije kože.

Akcija podele Aqua Viva spreja organizovana je u svim Maxi maloprodajnim objektima širom Srbije i traje od 13. avgusta do 09. septembra. Za kupovinu četiri ili više boca Aqua Viva vode od  1,5l svaki potrošač dobija Aqua Viva sprej za lice sa optimineral kompleksom.

Postani deo
Aqua Viva zajednice