AQUA VIVA sprej za lice za vrele letnje dane

AQUA VIVA, voda koja dolazi iz prirodnih dubina Bukulje od sada je dostupna i u vidu spreja za dodatnu hidrataciju kože. Prateći svetski trend upotrebe prirodne vode u dermatologiji i kozmetici, AQUA VIVA je izradila limitiranu seriju sprejeva za lice u praktičnom pakovanju.

Voda je od velikog značaja za izgled i svežinu kože, a u obliku spreja se najčešće primjenjuje na lice, vrat i dekolte, mada se prema potrebi može naneti na bilo koji drugi deo kože tela koji zahteva dodatnu negu. Voda u spreju nanosi se direkto na kožu. Ona smanjuje suvoću, iritaciju i vraća koži mekoću. Rezultat je osvežena koža kojoj je poboljšana potrebna vlažnost. Sprej je posebno koristan kod ljudi koji imaju suvu kožu, kao i kod svih ostalih u vrelim letnjim danima i na putovanjima.

Aqua Viva sprej je bez ikakvih mirisa, bez konzervanasa i potpuno je prirodan proizvod stoga se može koristiti i kao dopunska nega dečije kože.

Akcija podele Aqua Viva spreja organizovana je u svim Maxi maloprodajnim objektima širom Srbije i traje od 13. avgusta do 09. septembra. Za kupovinu četiri ili više boca Aqua Viva vode od  1,5l svaki potrošač dobija Aqua Viva sprej za lice sa optimineral kompleksom.