AQUA VIVA je negazirana prirodna mineralna voda sa niskim sadržajem rastvorivih mineralnih materija i sa niskim sadržajem natrijuma, vrhunskog kvaliteta. 

Izvire iz bukuljskog kristalina, a netaknute padine Bukulje pružaju joj prirodnu zaštitu. Bukuljski kristalin je formiran od nisko do visoko metamorfisanih stena i geološki sklop terena je takav da štiti mineralnu vodu od zagadjenja.
Zahvaljujući prirodnim karakteristikama izvora, AQUA VIVA je zaštićena od svih spoljašnjih loših, uticaja.

AQUA VIVA se proizvodi u kompaniji Knjaz Miloš, najvećem proizvođaču prirodnih mineralnih voda u Srbiji. Konstantno osavremenjavanje proizvodnje imperativ je korporativnog poslovanja.

Kompanija Knjaz Miloš prvi je proizvođač prirodnih mineralnih voda i bezalkoholnih napitaka u Srbiji koji je dobio sertifikat ISO 22000 koji predstavlja standard za bezbednost hrane, čime je kompaniji omogućen plasman proizvoda na tržište Evropske unije.

Laboratorija koju poseduje kompanija Knjaz Miloš jedna je od najopremljenijih i najsofisticiranijih laboratorija(ekotoksikološka, mikrobiološka, fizičko-hemijska) u regionu.

Zahvaljujuci ovim kompanijskim dostignućima i svom sastavu, brend AQUA VIVA uspeo je takođe da osvoji brojne nagrade i priznanja:
ZDRAVA HRANA - ZELENA JABUKA
Sertifikat potvrde kvaliteta i korisnosti proizvoda za zdravije
ŠAMPIONSKI PEHAR ZA AMBALAŽU
Novosadski sajam 2007