NEZAUSTAVLJIVA NATAŠA U NOVOJ AQUA VIVA KAMPANJI | > Aqua Viva <
Menu

Novosti

NEZAUSTAVLJIVA NATAŠA U NOVOJ AQUA VIVA KAMPANJI

NEZAUSTAVLJIVA NATAŠA U NOVOJ AQUA VIVA KAMPANJI

Izuzetno smo ponosni što je Nataša Kovačević postala deo Aqua Viva tima i što će svojom vedrinom i optimizmom da predstavlja našu novu kampanju – PUNA ŽIVOTA. Nataša je insipirisala novi koncept kampanje NEZAUSTAVLJIVA i ona je novi ambasador brenda, čiji primer na najbolji način simbolizuje pozitivne životne vrednosti za koje se Aqua Viva zalaže.

Nezaustavljiva žena je svaka žena koja uspeva da, uprkos brojnim obavezama na poslu i kod kuće, zadrži osmeh na licu. Vreme je ono što nas konstantno ograničava i sve je manje trenutaka koje možemo da posvetimo sebi, dragim ljudima i stvarima koje nas ispunjavanju. Potrebna je velika količina elana da bismo pratile savremeni tempo života, a zadržale neophodnu vitalnost. U ulozi brend ambasadora Aqua Viva vode, Natašina želja je da inspiriše žene da samouvereno i sa pozitivnim stavom idu u korak sa svojim svakodnevnim obavezama, a da usput ne odustaju od svojih snova. Da budu NEZAUSTAVLJIVE.

  • Aqua Viva je idealni saveznik da postignemo sve i da nikada ne odustanemo od stvari koje su nam važne
  • Aqua Viva nam pruža neophodnu vitalnost i omogućuje nam da sa više elana i samopouzdanja idemo u korak sa brzim tempom života
  • Aqua Viva nam pomaže da ostanemo snažni, istrajni i nezaustavljivi

BUDI KAO VODA – NEZAUSTAVLJIVA!