Zimska čarolija za najmlađe | > Aqua Viva <
Menu

Novosti

Zimska čarolija za najmlađe

Zimska čarolija za najmlađe

AQUA VIVA tradicionalno veliku pažnju poklanja najmlađim članovima naše zajednice, pa je tokom proteklih meseci obradovala brojne mališane na klizalištu na Trgu Nikole Pašića.

U saradnji sa Gradom Beogradom i Centrom beogradskih festivala, kompanija Moji Brendovi, u okviru koje posluju kompanije Knjaz Miloš, Imlek i Bambi, ove zime podržala je aktivnosti na omiljenom gradskom klizalištu, ulepšala hladne zimske dane i iznenadila najmlađe sugrađane povodom novogodišnjih praznika.

Tokom cele sezone AQUA VIVA bila je deo zabave na dobro poznatom klizalištu na Trgu Nikole Pašića, gde su deca uživala u sportu i zimskim čarolijama. Osim na ledu, deca su se zabavljala na maskenbalu, a obradovao ih je i koncert mlade pevačice Nevene Božović. Svečanom činu zatvaranja klizališta prisustvovala su i deca iz Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine „Zvečanska“, koja su uz pomoć predstavnika Saveza hokejaša na ledu Srbije učila različite veštine i tehnike klizanja na ledu.

Na kraju, deca su puštala u vazduh šarene lampione i tim magičnim prizorom privukla poglede svih prolaznika. Dečiji osmesi najbolja su potvrda kvaliteta i uspeha, tako da će kompanija Knjaz Miloš i dalje sa posebnom pažnjom da se ophodi prema najmlađima.